Beholdere til arbejdsbordet – Anne Birgitte Beyer

Jeg har manglet beholdere til at skjule bunkerne på arbejdsbordet, så bordet ikke fremstår rodet hele tiden. Den store beholder skjuler notesbøger og lignende samt min nye væveskytte, som jeg skal have med på vævestuen. Den lille beholder skjuler glasset med druesukker og gobelinpindene kunne lige hygge lidt.

Udfordring: Jute er ikke mit foretrukne materiale at arbejde med.

Form. Jeg ville gerne en mellemting mellem en oval og en rund cylinder og en kløverform i stedet for den ”sædvanlige” runde skål(fad).

Teknik: Lukket løb
Materialer:
Sjæl: sisalreb 5 mm
Bindegarn: Jute 4 tr.
Binding: Strikmaske over 3 omgange
Mål: 22 cm høj
Teknik: Lukket løb
Materialer:
Sjæl: papirsnor
Bindegarn: jute 2 tr.
Binding: Strikmaske over 3 omgange
Mål: 12 cm høj
Teknik: Lukket løb
Materialer.
Sjæl: Papirsnor
Bindegarn: hør 8/5 og effekter i jutegarn brugt i de to cylindre.
Binidng: 8-tals-sting
Mål: 4 cm høj