Organiske bakker – Anna Eklöf

Jeg har længe prøvet at lave en organisk form. Kørte lidt sur i kun runde bøtter. Først lavede jeg en krans af en skrællet kaprifol-gren. Jeg bandt på kransen og sluttede af med en bund af pap. Men den blev alt for perfekt rund. Så startede jeg med en papbund. Den kan jeg forme, som jeg vil (pap fra vinbox med billeder fra havebladet og så lakeret med decoupage-lim).Jeg kæmpede længe med at få en flad fadform. Nu håber jeg så, at jeg finder en eller anden skøn ting i naturen eller en slidt, irret eller rusten dims man kan bore huller i. I naturfarver kunne det blive ret fint.

Teknik: lukket løb
Materialer:
Sjæl: papirsnor 3 mm
Bindegarn: jute, hør og cottolin
Mål: 20 x 18 cm
Teknik: lukkket løb
Materialer:
Sjæl: papirsnor 3 mm
Bindegarn: jute, hør og cottolin
Mål: 20 x 14 cm & 16 x 11 cm
Teknik: lukket løb
Materialer:
Sjæl: papirsnor 3mm
Bindegarn; jute – egen indfarvning
Mål: 20 x 14 cm